Активисти и депутати от Възраждане направиха вчера . Настимир Ананиев от

...
Активисти и депутати от Възраждане направиха вчера . Настимир Ананиев от
Коментари Харесай

Как се щурмува украинското знаме с депутатска карта |

Активисти и депутати от " Възраждане " направиха вчера . Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " разгласява във Facebook фотография как депутатката Искра Михайлова се пробва да мине през полицейския пост, размахвайки депутатската си карта.

" Когато си “смела ”, нарушаваш закона и размахваш депутатската си карта… и се вживяваш като “Многострадална Геновева ”. Жената на фотографията с депутатска карта в ръка е народния представител Искра Михайлова от " Възраждане ". Съвсем неотдавна депутат, само че размахва картата и е “смела ” пред органите на реда! Какъв ли образец дава - стани народен представител, размахвай карта. Имунитета на народните представители го има, с цел да не се тормозят по политически подбуди членовете на Народно заседание, а не да нарушаваш закона и да се криеш зад имунитета си, като размахваш депутатска карта ", написа Ананиев.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов също присъстваше на вчерашната проява. " На българските държавни институции не би трябвало да има други флагове, с изключение на български. Няма да допуснем да се поставят непознати флагове на български държавни институции ", сподели той.

Първият опит на " Възраждане " да смъкват украинското знаме. Тогава служителите на реда следиха акцията, без да се намесят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР